TREND začína pravidelne uverejňovať najdôležitejšie hospodárske parametre SR - Suďa, Pavol
Prehľad vybraných hospodárskych údajov Slovenska - mesačne publikované makroekonomické dáta za stavebnú a priemyselnú produkciu, veľko- a maloobchod, štátny rozpočet, zahraničný obchod SR a nezamestnanosť. Základné makroekonomické ukazovatele SR. Vybrané menové parametre. Cenové indexy. Štvrťročné národohospodárske ukazovatele SR.