Lichtenštajnský model trustu - Mičko, Juraj
Založenie trustu podľa lichtenštajnskej legislatívy. Základné povinnosti a právomoci správcu. Záväzky správcu voči zakladateľovi a beneficientovi. Práva správcu veriteľov voči majetku trustu. Právny efekt viacerých správcov jedného trustu. Pozícia beneficienta. Funkcie súdov v legislatíve lichtenštajnského trustu.