SPP pomáha finančne reštrukturalizovať Naftu - Beer, Gabriel
Finančná reštrukturalizácia Nafty Gbely. Slovenský plynárenský priemysel (SPP), š.p. Bratislava si pripravuje pozície v Nafte. Nafta Gbely sa reštrukturalizovala na niekoľko dcérskych spoločností. Generálny riaditeľ Nafty víta vstup SPP do Nafty, podľa neho je ohrozenie firmy vstupom SPP zažehnané.