Vklady klientov v Tatra banke sa vlani vyšplhali na takmer 38 miliárd korún - Kovalčík, Ján
Hospodárenie Tatra banky, a.s. Bratislava v roku 1999. Aktíva a zisk Tatra banky. Vklady a úvery klientov v banke. Výrazný rast vkladov klientov. Počet pobočiek a počet zamestnancov Tatra banky. Majoritný vlastník banky.