Ako ohlásiť voľnú živnosť - Horvatová, Katarína
Podľa par. 19 zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov sa rozlišujú z hľadiska rôznych požiadaviek na odbornú spôsobilosť tri druhy ohlasovacích živností: remeselné, viazané a voľné živnosti. Podmienky prevádzkovania živnosti. Náležitosti ohlásenia živnosti. Praktické príklady.