Nezamestnanosť na Slovensku láme všetky rekordy - Medžová, Andrea
Rekordná miera nezamestnanosti v decembri 1999. Prognózy vývoja nezamestnanosti na rok 2000. Miera nezamestnanosti ešte porastie. Poberanie podpory v nezamestnanosti. Nedostatok voľných pracovných miest. Pomôcť riešiť situáciu môže prílev priamych zahraničných investícií.