Výsledky restrukturalizace podniků v ČR - Krauseová, Jaruše
Reštrukturalizačné procesy podnikov (vývoj, rozsah, zameranie zmien v najväčších českých spoločnostiach, 1989-1997). Obchodné aktivity. Štruktúra vedúcich oddelení. Analýza finančných výsledkov českých podnikov (1994-1997). Výsledky finančného hospodárenia a schopnosti využiť majetok a vytvoriť k nemu zodpovedajúcu štruktúru vlastného a cudzieho kapitálu.