K transformaci české ekonomiky po deseti letech - Sommer, Martin
Hodnotenie ekonomického vývoja ČR v širšom kontexte. Tri aspekty transformácie ekonomiky: tvorba trhových inštitúcií, počiatočné nastavenie vlastníckych vzťahov a prístup ku kapitálu, konzistencia makroekonomických politík.