Měnová politika po roce 1990 z hlediska makroekonomické identity soukromé spotřeby - Mandel, Martin
Vývoj hlavných menových veličín a ich dopad na reálnu ekonomiku. Porovnanie vývoja týchto veličín v najvyspelejších krajinách strednej a východnej Európy (Poľsko, Maďarsko, Slovensko, Slovinsko, Estónsko, Litva, Lotyšsko).