Čo priniesla novela zákona o minimálnej mzde - Kováčiková, Eva
S účinnosťou od 1. januára 2000 schválila Národná rada SR novelu zákona č. 90/1996 Z.z. o minimálnej mzde. Upozornenie na niektoré zmeny a skutočnosti, ktoré priniesla novela zákona o minimálnej mzde.