Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov od 1. 1. 2000 - Kontšeková, Zuzana
Nová úprava dane zo závislej činnosti podľa zákona o daniach z príjmov č. 366/1999 Z.z. s účinnosťou od 1. januára 2000. Príjmy, ktoré sú predmetom dane zo závislej činnosti. Funkčné požitky ako osobitná skupina príjmov zdaňovaných daňou zo závislej činnosti. Základ dane. Zdanenie príjmu zamestnanca. Zdanenie príjmov zo závislej činnosti preddavkovým spôsobom. Tabuľky preddavkov na daň.