Růst a strukturální změny v zahraničním obchodě českého zpracovatelského průmyslu v letech 1993-1997 - Zemplinerová, Alena
Identifikácia smerov reštrukturalizácie výroby v období 1993-1997 na základe empirickej analýzy. Analýza úlohy zahraničného obchodu a priamych zahraničných investícií v tomto procese.