Vývoj bankovního sektoru ČR - Czesaný, Slavoj
Vývoj objemu a štruktúry bankových vkladov, úverovej emisie, úrokových sadzieb, charakteru aktív a pasív a vývoj hospodárskeho výsledku bankového sektora.