Zmena zákona o účtovníctve - Haščíková, Štefánia
Od 1.1. 2000 vstupuje do platnosti zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 563/1991 Zb. o účtovníctve v znení zákona č. 272//1996 Z.z. a zákona č. 173/1998 Z.z. Zmeny v príslušných paragrafoch.