Paušálna daň - osobitný spôsob zdaňovania príjmov
Dňom 1.1.2000 nadobudol účinnosť nový zákon o daniach z príjmov. Zavedenie inštitútu osobitného spôsobu zdaňovania príjmov daňovníkov prevádzkujúcich niektoré živnosti - paušálnej dane. Podmienky uplatňovania paušálnej dane. Sadzba paušálnej dane. Zoznam činností, príjmy z ktorých sa zdaňujú paušálnou daňou.