Financovanie obchodnej spoločnosti jej spoločníkmi - Fekete, Imrich
Otázky financovania spoločnosti z finančných zdrojov spoločníkov, prípadne zamestnancov. Vkladová a príplatková povinnosť ako spôsob financovania spoločnosti. Prijímanie vkladov od spoločníkov, príp. zamestnancov. Pôžičky poskytnuté spoločnosti jej spoločníkmi. Financovanie spoločnosti vkladom tichého spoločníka. Zánik tichého spoločenstva.