Informace rozhodují i v pojišťovnictví - Havlíček, Jaroslav
Poisťovne pôsobia vo vysoko konkurenčnom prostredí. Pre dosiahnutie úspechu je nutné prijať nové stratégie. Riešenie pomocou dátových skladov a systémov na podporu rozhodovania. Podstata a využitie dátového skladu. Príklady riešenia. Situácia v ČR.