Zmeny v sociálnom zabezpečení - Macková, Zuzana
Dňa 11. januára 2000 nadobudol účinnosť zákon č. 344/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov. Podstatné zmeny, ku ktorým dochádza v uvedenom zákone.