Rok po finančních krizích: existuje účinná prevence? - Procházka, Petr
Existuje účinná prevencia proti opakovaniu finančných kríz (Európa, Ázia, Latinská Amerika)? Recepty na prevenciu kríz. Návrh na posilnenie kapitálovej primeranosti.