Liberalizácia trhu elektrickej energie
Z obsahu: SR sa nevyhne predpisom EÚ pre liberalizáciu trhu s elektrinou. Rýchle otvorenie trhu s elektrinou je službou spotrebiteľovi. Európska kapitola energetiky bude pre SR tvrdým orieškom. Reštrukturalizáciu elektroenergetiky možno urýchlia dlhopisy FNM. Liberalizácii trhu musí predchádzať odstránenie cenových deformácií. Susedia Slovenska sú v príprave na otvorenie trhu vpredu.