Orientace na tvorbu hodnoty - Neumaier, Ivan
Nové manažérske paradigma - orientácia na tvorbu hodnoty (shareholder value). Koncepcia, filozofia riadenia a hlavné predpoklady shareholder value. Hlavné predpoklady shareholder value. Argumenty pre koncepciu shareholder value. Špecifiká českej ekonomiky.