O řízení cílových nákladů - Kubát, Jiří
Nová manažérska stratégia riadenia cieľových nákladov. Prieskum trhu na určenie potenciálnej trhovej ceny výrobku a následné kalkulovanie výrobných nákladov. Oblasti aplikácie riadenia cieľových nákladov. Stanovenie, dosahovanie a prognózovanie cieľových nákladov. Nákladové analýzy.