Organizační podpora logistického řízení firem - Gros, Ivan
Hlavné zásady pre úspešnú implementáciu logistického riadenia vo firmách. Činnosti dôležité pre realizáciu hmotných tokov a dosiahnutie konkurencieschopnej úrovne služieb. Etapy vývoja vertikálnych organizačných štruktúr. Optimálna organizačná štruktúra v logistickej firme.