Zmeny v odpisovaní hmotného a nehmotného majetku po roku 2000 - Kováčová, Zdenka
Odpisy hmotného a nehmotného majetku. Definície pojmov na účely odpisovania. Hmotný majetok a nehmotný majetok vylúčený z odpisovania. Subjekt odpisovania. Vstupná cena hmotného a nehmotného majetku. Odpisovanie hmotného a nehmotného majetku. Technické zhodnotenie (rekonštrukcia, modernizácia).