Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti podľa nového zákona
Niektoré zmeny oproti pôvodnej právnej úprave zdaňovania príjmov zo závislej činnosti, ktoré nadobudnú účinnosť 1. januára 2000. Prehľad o zrazených a odvedených preddavkoch a hlásenie o vyúčtovaní dane (vzory tlačív).