Zdaňovanie nehnuteľností vo vlastníctve cirkví - Harušťáková, Iveta
Riešenie problematiky zdaňovania nehnuteľností vo vlastníctve cirkví a náboženských spoločností. Cirkev a daň z pozemkov. Cirkev a daň zo stavieb. Cirkev a daň z bytov. Oslobodenie od daní.