Zabezpečenie záväzku prevodom práva a daň z prevodu a prechodu nehnuteľností
Zabezpečenie záväzkov podľa ustanovení Občianskeho zákonníka. Záložné právo - charakteristika. Zabezpečenie záväzkov prevodom práva. Charakteristika zabezpečovacieho prevodu práv.