Komentár k poslednej novelizácii zákona o dani z pridanej hodnoty - Minársky, Ján
Komentár k jednotlivým zmeneným ustanoveniam, ktoré prináša novela zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty s účinnosťou od 1. 1. 2000. Plnenie v rámci likvidácie a konkurzu. Uskutočnenie zdaniteľného plnenia. Daňový doklad. Odpočet dane pri konkurze. Vrátenie nadmerného odpočtu pri daňovej kontrole. Oslobodenie prevodu a prechodu bytov. Odvod dane pri realizácii exekúcie a záložného práva. Ilustračné príklady.