Garančný fond - Janušová, Mária
Národná rada SR schválila zákon č. 202/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti v znení neskorších predpisov. Najdôležitejšie ustanovenia novelizácie zákona o zamestnanosti upravujúce tvorbu a použitie garančného fondu. Príspevky zamestnávateľov do garančného fondu. Postup okresných úradov pri uspokojovaní nárokov z garančného fondu.