Vývojové trendy riadenia ľudských zdrojov na Slovensku - Polakovičová, Dáša
Postavenie útvaru riadenia ľudských zdrojov. Vývoj obsahu riadenia ľudských zdrojov. Stratégia a plánovanie ľudských zdrojov. Hodnotenie výkonu pracovníkov. Audit systému riadenia personálnej práce.