K cestovnému šeku podľa nemeckého, rakúskeho a slovenského práva - Saria, Gerhard
Hospodársky význam cestovného šeku a jeho funkcie. Právna povaha cestovného šeku v Nemecku, Rakúsku a podľa slovenského práva. Právne vzťahy vyskytujúce sa pri obchode s cestovným šekom.