Manažérska etika - Remišová, Anna
Význam a podstata manažérskej etiky. Manažérska etika ako profesijná etika. Základné problémy manažérskej etiky v organizácii. Oblasti výskytu etických problémov v manažérskej činnosti. Charakteristika a štruktúra etickej situácie. Eticko-ekonomické dilemy v práci manažéra. Model etického rozhodovania. Etika manažéra a úloha organizácie v rozvoji etiky.