Zákon č. .../1999 Z.z. zo 7. decembra 1999 o rezervách a opravných položkách ...
Znenie zákona č. .../1999 Z.z. zo 7. decembra 1999 o rezervách a opravných položkách na zistenie základu dane z príjmov. Zákon nadobúda účinnosť 1. januára 2000.