Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 202/1995 Z.z. devízový zákon ...
Zákon NR SR č. 202/1995 Z.z. devízový zákon a zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov a zákona č. .../1999 Z.z.