Ekonomická univerzita si pripomína 60. výročie vzniku vysokého ekonomického školstva na Slovensku - Stern, Juraj
Príhovor rektora prof. Juraja Sterna pri príležitosti osláv 60. výročia vzniku Ekonomickej univerzity v Bratislave. História vzniku vysokého ekonomického školstva na Slovensku. Organizačné zmeny v obsahu, formách i v názve v histórii Ekonomickej univerzity. Súčasnosť Ekonomickej univerzity.