<The> Development of modern banking in Ethiopia - Mulugeta, Kebebush
Príspevok je zameraný na problematiku vývoja moderného bankovníctva v Etiopii v rôznych obdobiach, pričom si všíma aj súčasný stav. Budovanie NBE v troch etapách . Súčasné postavenie Národnej banky Etiópie z pohľadu jej úloh v procese fungovania trhovej ekonomiky.