Improving the trade and industrial structure-the right way for reforming the south Korean economy? - Baláž, Peter
Analýza príčin vzniku finančnej krízy v Kórei. Reformný program a účinnosť využívaných nástrojov na riešenie finančnej krízy (vrátane tzv. Bailoutovho programu MMF).