Viestová, K., Vávra, V., Francová, Z.: Teória obchodu - vybrané state. Bratislava, Ekonóm 1999, 231 s. - Kulčáková, Marta
Recenzia na knihu Teória obchodu - vybrané state od autorov Viestová,K., Francová, Z., a Vávra, V. Učebnica je rozdelená do 5. kapitol. I. a II. kapitola sú venované všeobecnej teórii obchodu a III. je zameraná na hospodársku politiku v oblasti vnútorného obchodu. Ďalšie časti sú venované marketingu a jeho aplikácii v obchode, nástrojom obchodného marketingu a ich aplikácii v maloobchode. Záverečná kapitola obsahuje rozbor vplyvu spoločensko ekonomických podmienok na rozvoj obchodu všeobecne.