Regulácia verejných trhov s cennými papiermi v USA - Žilinský, Juraj
Analýza regulácie cenných papierov v USA. Legislatívny rámec regulácie. Samoregulačné organizácie. Rozdelenie zodpovednosti medzi jednotlivými regulačnými úradmi. Prijímanie cenných papierov na obchodovanie. Monitorovanie trhov. Automatizovaný dohľad nad trhom a elektronické kontrolné postupy. Ďalšie kontrolné metódy. (Pokračovanie článku pod iným názvom: Verejné ponuky cenných papierov na kapitálovom trhu 2 a 3).