Verejné ponuky cenných papierov na kapitálovom trhu - Žilinský, Juraj
Podmienky a požiadavky na osoby, ktoré chcú obchodovať s cennými papiermi v USA. Štátna licencia, registrácia a skúška. Záznamy o týchto odborníkoch. Disciplinárne postupy za porušenie zákonov o cenných papieroch alebo pravidiel samoregulačných organizácií.