Niektoré súvislosti medzi konsolidáciou verejných financií a hospodárskym rastom - Okáli, Ivan
Skúsenosti z využívania rôznych stratégií na konsolidáciu vládnych financií v krajinách OECD. Porovnanie vývoja hrubého domáceho produktu s vývojom veličín rozpočtu všeobecnej vlády. Postup konsolidácie rozpočtov všeobecnej vlády. Vývoj verejných financií v SR. Poznatky pre formovanie stratégie procesu konsolidácie vládnych financií v SR.