Opatrenia zamerané proti nebankovým subjektom
Vládny návrh opatrení na zamedzenie podnikania nebankových subjektov poskytujúcich finančné služby bez povolenia. Obsah tohto materiálu. Legislatíva upravujúca činnosť nebankových subjektov. Systém vkladov, úverov a pôžičiek nebankových subjektov.