Daňové princípy ako východiská tvorby a uplatňovania daňových systémov - Lénártová, Gizela
Teoretické prístupy k daňovým princípom. Hlavné protirečivé miesta v daňovom systéme. Princíp spravodlivosti a efektívnosti zdanenia. Alternatívy súčasného daňového systému.