Oceňovanie nehnuteľností pre potreby hypotekárneho bankovníctva - Murínová, Daniela
Situácia na trhu nehnuteľností. Implementácia západného systému, etablovanie stavebných sporiteľní. Model hypotekárnych záložných listov - nemecký model. Hypotekárna banka a oceňovanie nehnuteľností (znalecké posudky). Metódy oceňovania: nákladové metódy, výnosové metódy, porovnávacia metóda.