<The> Dark side of the moon: shadow economy in Ukraine - Ivanova, Natalia Y.
Analýza príčin rozmachu tieňovej ekonomiky na Ukrajine. Vymedzenie pojmu tieňová ekonomika. Úloha dolarizácie ekonomiky. Terajší stav tieňovej ekonomiky. Komplex odporúčaní zmien v celkovom právnom, ekonomickom i v hospodárskopolitickom smerovaní reforiem na Ukrajine.