Členské státy EU: Španělsko - Lukáš, Zdeněk
Stručná historicko-hospodárska charakteristika Španielska. Zmeny v politickej a ekonomickej oblasti. Zahraničné investície a reštrukturalizácia hospodárstva. Základné ekonomické ukazovatele.