Ekonomický význam cestovného ruchu - Sutóris, Ivan
Cestovný ruch a devízové príjmy. Štátna podpora aktívneho zahraničného cestovného ruchu. Podiel zamestnanosti v cestovnom ruchu. Porovnanie SR, ČR, Maďarska a Poľska.