Potenciál ponuky pre mestský cestovný ruch na Slovensku - Kmeco, Ľubomír
Ponuka historických miest pre mestský cestovný ruch. Hodnotenie služieb a miest miestnymi obyvateľmi. Charakteristika vzorky obyvateľov miest. Hodnotenie služieb kultúrno-spoločenského života a obrazu historických miest.