Daňové priznanie právnických osôb za rok 1999 - Harumová, Anna, 1955-
Právne predpisy k povinnosti podávať daňové priznanie k dani z príjmov právnických osôb. Komplexný príklad na vyplňovanie daňového priznania právnických osôb za rok 1999.