Rozmach cestovného ruchu v Chorvátsku - Kombol, Tonka Pančic
Cestovný ruch - najdôležitejšie hospodárske odvetvie v Chorvátsku. Nové možnosti kvalitatívneho rozvoja služieb cestovného ruchu. Kultúrny a mestský cestovný ruch. Zážitkový cestovný ruch (atraktivity v cieľovom mieste).